• Nyheder fra branchen
  • Her kan du søge efter en podcastproducent. Du kan også søge efter praktisk hjælp i forum hvis du selv producerer din podcast.
  • Forum og podcasts og lyd, deltag i debatten, find en podcast her, eller find en producent her til din næste podcast.
  • BETA - sitet er i test - kommentarer kan sendes til henrik@podcasts.dk, tlf. 27 82 56 18
  • Du er meget velkommen til at skrive i podcast forum, fx en nyhed, et indlæg om hvad du har lyttet til eller at at lægge et link ind i vores linksektionfx til en guide. Du kan skrive efter registrering her
Rakkerpak Productions

Rakkerpak Productions

Ydelser
  1. Konceptudvikling
  2. Indholdsproduktion
  3. Klip & redigering
  4. Værtsrolle
  5. Udgivelse
På RAKKERPAK PRODUCTIONS er vores fokus på journalistikken, de stærke historier og det gode indhold. Vi producerer udsendelser til Danmarks største radiostationer som DR, Radio 4 og Radio Loud.

Bag RAKKERPAK PRODUCTIONS står to af Danmarks mest erfarne og skarpeste lydfolk: Dorte Palle og Tor Arnbjørn. Dorte har taget turen hele vejen fra DR talent og vært på det hedengangne P4 i P1, over en hulens masse TV-programmer til et job som kulturchef i DR, inden hun blev selvstændig. Tor startede i DR som praktikant hos Dorte og har både lavet nyheder, P1 Morgen, DR2 Debatten og en stribe P3 programmer inden han i fem år var Radiochef i DR. Sammen skrev de i 2019 Podcastbogen, Danmarks første bog om at lave podcast, og de har begge en MBA i kreativ ledelse fra Steinbeis University i Berlin.
CVR-nr.
40941606
Top